fbpx

152 Resepi Eat Clean Kombo (BM)

Kombo Pek Resepi Sihat ini memberikan anda pilihan untuk dapatkan 3 Pek Resepi yang merangkumi hampir 112 resepi sihat pelbagai tema.

Anda akan terima:

  1. Pek Resepi Sihat Starter
  2. Pek Resepi Sihat High Protein
  3. Pek Resepi Sihat Low Carb

Bonus! Anda juga akan terima ebook panduan intermittent fasting dan action plan IF untuk beginners bernilai RM69!

Setiap Pek Resepi Sihat dijual dengan harga individu 60% diskaun dari harga asal iaitu RM29. Dapatkan lebih nilai dengan pembelian kombo ini pada RM23 setiap satu dan terima bonus ebook IF Action Plan Untuk Beginners yang bernilai RM 69 dengan PERCUMA!

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email
Sale!

$39.00

14 reviews for 152 Resepi Eat Clean Kombo (BM)

  1. Anonymous (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  2. Azmar Mizam (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  3. Anonymous (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Berbaloi.. Spectacular

  4. Nor Hayati Mohd Salleh (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Terbaik😍

  5. Mazita Mahmod (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  6. Noliney Chiang (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    I like to try all the meal plan ☺️

  7. Muhammad Hafizuddin bin Roslan (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  8. Noradiah Aladin (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Sangat membantu dlm memilih jenis2 mknn yg sihat…dalam Masa yg sama boleh bertukar- tukar menu…Tak lah mkn menu yang sama je…banyak lagi menu yg sihat yang boleh turun kan berat badan Dan dpt kan berat yg ideal.

  9. NOOR AZZUHANA (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Saya dah cuba macam-macam cara nak kurus tapi x berjaya. Saya penat nak diet.Saya pernah diet kurus dan gemuk balik. Saya tak nak diet yang extreme sebab sampai bila nak diet. Bila saya baca buku 5 langkah untuk berubah saya sedar saya bukan perlu diet tapi perlu jadikan pemakanan sihat itu budaya hidup sampai bila-bila.Buku yang sangat bermanfaat.

  10. Najwa Musfiera (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Good to know and learn.

  11. Azni (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    E book yang sangat mmbantu dlm proses diet sihat. Lengkap dengan senarai bahan, cara masakan step by step.. Juga ada disenaraikan nilai nutrisi dan kalori setiap menu. Boleh menikmati makanan yg di masak tanpa perlu risau mengenai kalori.. Terbaik dan recommended! ☺

  12. Mohd rafi kassem

    love it.. Boleh guide me yg newbie ni..

  13. NOOR AQILAH HALIM (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  14. VIVIAN C. (verified owner)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Sangat membantu sy utk but makanan yg sihat

Add a review

Your email address will not be published.

Select your currency
USD United States (US) dollar

TERUS KE INBOX ANDA!

Panduan pemakanan, kesihatan dan tawaran diskaun hebat.